satual_quisom

HISTÒRIA

 

La unió de dos inconformistes, ambiciosos, esportistes i amants dels reptes durant la Primavera de 2012, va ser els inicis d’una nova marca de bicicletes a la Catalunya Central.

 

L’estiu del 2012, un accident important va fer parar el projecte momentàniament però en comptes d’enfonsar-se, SATUAL es va despertar amb encara més força i més empenta per seguir avançant i fer d’aquest projecte una manera de viure.

 

Des d’aleshores, a pas prudent però ininterromput, l’empresa treballa per aconseguir els millors dissenys i el millor equipament per poder oferir un producte acabat que deixi petjada a qui tingui el control d’una SATUAL.

 

El 2013 va tornar a arrencar amb força!

 

A principis d’any ja vam poder gaudir dels primers prototipus, testar-los i que ens van donar els primers grans resultats esportius.

 

Es comença a treballar en el disseny dels 2 primers quadres únics i exclusius SATUAL, buscant la màxima fiabilitat, rendiment, personalització i els millors acabats que facin embogir a qualsevol damunt seu.

El 2014 el somni ja es converteix en una realitat!!!

 

Comencem la producció dels nous quadres SATUAL, aconseguint el millor resultat i assolint els objectius marcats de l’inici.

 

Presentem els nous quadres per primer cop en públic a la 22a edició de la Cabrerès BTT, on aconseguim molt bona rebuda i despertem un gran interès entre els participants.

 

Aquest mateix any, SATUAL va ser present en les fires més important del món de la bici, destacant la seva presència a l’EUROBIKE SHOW i a la FERIA UNIBIKE on es van tancar acords importants de col·laboració amb les millors marques per equipar els quadres SATUAL.

 

Destaquem el gran interès rebut en les xarxes socials i en els múltiples esdeveniments on SATUAL ha tingut presència: curses (com a participants i com a expositors), presentacions del món de l’emprenedoria i innovació en l’esport, …

 

A partir del 2015 ja pots adquirir la TEVA i única SATUAL.